U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Ik geloof dat we kunnen kiezen om in licht en liefde te leven, voor onszelf en voor alle mensen naast ons. Vanaf je geboorte tot de mens die je nu bent geworden, heb je een heleboel ervaringen en indrukken opgedaan. Je hebt daardoor (on)bewust  overtuigingen en energetische verbindingen gecreëerd over hoe het leven in elkaar zou zitten en de positie die je hierin neemt. Denk bijvoorbeeld aan de verwachtingen en regels van ouders en maatschappij, opvoedingsstijlen,  en het onderwijssysteem. Aantal van die overtuigingen werken voor je, andere zorgen ervoor dat je tegen dingen blijft aanlopen en je daar niet prettig bij voelt.  Men kan daardoor steeds meer van zichzelf af komen te staan.

 

Ik geloof dat ieder mens een uniek en een wonderlijk wezen is.  Dat  door alle ervaringen uiteindelijk opzoekt gaat naar wie hij/zij in werkelijkheid is  en de verbintenis  en harmonie wil voelen met zichzelf en met alles om zich heen.

Ik geloof dat we een Multi-dimensionaal wezen zijn die op aarde een 3dimensionale beleving ervaren. Energetisch zijn we met het hele universum verbonden. We spiegelen elkaar vanuit onze eigen overtuigingen en programma's en zenden constant signalen uit.  We spiegelen elkaar omdat alles een reflectie is van onze eigen gedachtegang