U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Beste lezer,

Allereerst, wat leuk dat je mijn website bezoekt.  Mogelijk ben je hier terecht gekomen via de zoekmachine van google, via via, of via mijn visitekaartje die je ergens hebt gevonden.

Wat jou ook hier treft, ik hoop dat ik via deze website jou kan inspireren, nieuwsgierig kan maken

of gewoon de informatie kan geven die je zoekt.

 

Mijn naam is Nancy Snoek,

Met mijn hoogsensitief zijn ben ik jaren op zoek geweest naar antwoorden en inzichten

over “het “ leven, mijn leven en wat mensen er toe beweegt te doen wat ze doen. Ik wil “het’ begrijpen samen met het sterke gevoel dat ik als kind al had, dat we allemaal met elkaar verbonden zijn met het universum, de bron/ het goddelijke, eigenlijk alles wat er is. Alles dat wat er is, waar we het bestaan van zijn niet (meer) weten , niet meer herinneren of gewoon door onze rationele denken en verklaren zo moeilijk bij kunnen.

 

Zelfs in een periode waarin voor mij alles er mistig uit zag, voelde ik dat. Dat dingen zo anders in elkaar zitten als wat we denken te weten, dat we de aardse illusies kunnen overstijgen

 

In die periode zat ik te stoeien met iemand willen zijn die ik niet was en ben.  Ik wilde voldoen aan de verwachtingen van anderen, en begrensde mezelf. Ik dacht datgene te zijn wat anderen mensen dachten dat ik was. Als hooggevoelige ‘hoor’ je en voel je heel sterk aan wat anderen over je denken en ik vond het moeilijk om daarmee om te gaan.  Gevoelens van andere mensen, voelde ik alsof ze van mijzelf waren. Voor mij een periode waar ik vooral opzoek was naar mezelf, mijn kracht en mijn verbinding met ‘boven’.

 

Mijn nieuwsgierigheden naar “leven” en verbinden en begeleiden van mensen brachten mij naar werk in de volwassenpsychiatrie en gehandicaptenzorg.

 

In 2010 kwam ThetaHealing® op mijn pad en onderging ik individuele sessies. Door die sessies vielen mijn puzzelstukjes in elkaar.  Deze methodiek gaat uit van het gegeven dat een mens een wezen van het universum is  verbonden met de bron/ het goddelijke en alles daarom heen. Opgebouwd uit cellen die een geheugen van gebeurtenissen van het huidige leven, genen/ familiesysteem, vorig levens en op zielsniveau.  In verbinding met de bron zijn we staat om negatieve gedachten en gevoelen die we op onze pad hebben opgedaan te veranderen in positieve en te kijken naar wat deze lessen ons hebben geleerd. Er is geen goed of fout, er is geen oordeling.

Waarom heb je gekozen voor een bepaalde weg, wat gaf het je?

 Zo leerde ik aan mijn eigen begrenzingen en angsten te werken. Als een voorbeeld, wat gaf het mij om gevoelens van anderen over te nemen, of om altijd te willen zorgen voor.. wat voor afspraken heb ik met mezelf hierin ooit gemaakt. 

Stap voor stap kom ik dichter bij mijn essentie, en durf ik te laten zien wat zien wat in mij leeft. Waar ik uiting aan geef via lesgeven, het geven van sessies en lezingen.

ThetaHealing ®is een methodiek die mij heel duidelijk laat zien dat we me alles om ons heen verbonden zijn. Dat we een keuze hebben welke gedachten we kiezen, welke onze realiteit vormt.  Heel je zelf, maak jezelf schoon van oude verbindtenissen en contracten, stap in je kracht!  

 

 Lichtgroetjes Nancy

 

Mensen doen wat ze doen door uitdrukking te geven aan wie ze zijn‏,

door te doen wat ze niet zijn, krijgen ze meer begrip van wat ze wel zijn‏.

( Judith van de Moesdijk)