U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Wat is ThetaHealing®?

ThetaHealing® is een bijzondere zelfhealingmethodiek waar in Theta hersengolffrequentie verbinding wordt gemaakt met de scheppende kracht energie. Een puur en levend licht.

In verbinding met de scheppende energie wordt er gewerkt met het celgeheugen en op DNA niveau van een persoon. Alle informatie ligt besloten in het lichaam. In essentie gaat ThetaHealing® ervan uit dat iedereen opnieuw in staat is het leven vorm te geven zoals binnen zijn of haar oorspronkelijke blauwdruk de bedoeling is, ook fysiek gezien.

Overtuigingen die jou tegen werken, of andere blokkades die mogelijk ontstaan zijn door pijnlijke herinneringen, kunnen worden losgemaakt uit je systeem en worden vervangen voor positieve gevoelens. Dit is eigenlijk te vergelijken met een computersysteem. De scheppende kracht energie delete blokkerende programma’s en herschept/creëert nieuwe gevoelens en ervaringen. Het brengt ervaringen van vrijheid, vreugde en liefde voor jezelf voelen, voor de ander en moeder aarde in je leven.

ThetaHealing® geeft je vele inzichten en informatie over jouw leven en jouw lichaam. Het neemt je mee naar de bijzondere wereld van werken met het DNA niveau en werken met de zeven lagen van bestaan.

ThetaHealing® is een techniek en geen religie. Iedereen kan ermee werken, wat je geloofsovertuiging ook is. Wereldwijd wordt er met ThetaHealing® gewerkt door mensen met diverse religieuze achtergronden.